Registratieadres in Amsterdam

Voor het registreren van uw bedrijf bij de KvK is een postadres niet voldoende. U heeft een officieel vestigingsadres nodig. Bij Amsterdam Desk Company regelt u eenvoudig en snel een zakelijk registratieadres voor uw bedrijf. Op een centrale locatie aan de Keizersgracht en 100% erkend door de Kamer van Koophandel. Daarmee maakt u bovendien direct een professionele indruk op uw website, visitekaartje en briefpapier.

 • Registratieadres in Amsterdam
 • Virtueel kantoor met luxe flexwerkplekken en vergaderruimtes
 • Ook geschikt als vestigings-, post- en ontvangstadres
 • Lokaal 020-telefoonnummer met antwoordservice
 • Receptionist en postscanservice

Nu slechts

€ 49,- P/MAAND


Meer dan een registratieadres alleen

Bent u op zoek naar een meer uitgebreide dienstverlening? Ook dat is geen enkel probleem bij ons. Kies dan voor pakket B of pakket C waarbij bijvoorbeeld ook een aantal werkuren per maand aan een flexwerkplek en het gebruiken van vergaderruimtes inbegrepen zijn. Ons pand betreft een klassiek, luxueus en statig kantoorpand aan de Keizersgracht 520 te Amsterdam. Een ideale plek om te werken én klanten te ontvangen.

Bekijk hier het overzicht van de verschillende abonnementsvormen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een registratieadres in Amsterdam aan de Keizersgracht? Of bent u geïnteresseerd om een van onze abonnementen af te sluiten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Direct aanvragen

  HEEFT U VRAGEN?

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Wilt u meer weten over onze virtual office in Amsterdam? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons. Wij reageren doorgaans binnen een uur. Ook is het mogelijk om direct een aanvraag te doen. U ontvangt dan binnen 1 dag een contract dat u tevens kunt gebruiken voor uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

  × Live Chat