Zakelijk adres Amsterdam

Bent u op zoek naar een zakelijk adres in Amsterdam? Maak dan nu kennis met ons klassieke kantoorpand op een centrale locatie aan de Keizersgracht. Een virtual office inclusief luxe vergaderruimtes en handige flexwerkplekken die u ook kunt gebruiken als erkend vestigingsadres of inschrijfadres voor uw bedrijf of als zakelijk postadres. Een alles-in-één oplossing, waarbij u profiteert van een:

 • registratieadres
 • zakelijk ontvangstadres
 • virtueel kantoor
 • receptionist service
 • dagelijkse post scan service (15 poststukken)

NU VOOR € 49,- P/MAAND!

Bekijk hier al onze abonnementen


 

Zakelijk adres Keizersgracht

Amsterdam Desk Company is gelegen aan de Keizersgracht 520 in Amsterdam. Dit virtuele kantoor biedt u de service en uitstraling van een schitterend bedrijfspand. De meeste mensen vinden de ligging echt perfect aangezien de tramhalte letterlijk een paar meter van het gebouw vandaan is. Daar komt nog bij dat ons pand op drukke verkeersader ligt, op een steenworp afstand van het Leidseplein en het Koningsplein.

Een zakelijk adres voor de KvK

Heeft u vooral een zakelijk postadres of beter gezegd registratieadres nodig in verband met uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Ook dan is Amsterdam Desk Company uitermate geschikt om gebruik van te maken. De KvK verplicht u om een officieel vestigingsadres te hebben, en dus niet alleen een postadres. Kies daarom voor ons virtuele kantoor in Amsterdam en u heeft de beschikking over een door de KvK goedgekeurd registratieadres. Want als u wilt, kunt hier namelijk ook gewoon werken en uw klanten op een professionele manier ontvangen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een zakelijk adres of virtual office in Amsterdam aan de Keizersgracht? Of heeft u al interesse om een van onze abonnementen af te sluiten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Direct aanvragen

  HEEFT U VRAGEN?

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Wilt u meer weten over onze virtual office in Amsterdam? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons. Wij reageren doorgaans binnen een uur. Ook is het mogelijk om direct een aanvraag te doen. U ontvangt dan binnen 1 dag een contract dat u tevens kunt gebruiken voor uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

  × Live Chat