VIRTUAL OFFICE IN AMSTERDAM

Met een virtual office in Amsterdam maakt u een professionele indruk bij klanten, werkt u productiever en verlaagt u overheadkosten. Maak nu gebruik van een virtueel kantoor met fijne flexwerkplekken en luxe vergaderruimtes en profiteer van snel internet, presentatiemogelijkheden en gratis koffie- en theeservice. Nu al vanaf €49,- per maand!

 • Virtual office aan de Keizersgracht in Amsterdam centrum
 • Luxe werkplekken en hoogwaardige vergaderruimte
 • Inclusief lokaal 020-telefoonnummer met antwoordservice
 • Dagelijks scannen en doorsturen van post
 • Contract binnen 1 dag

VANAF  € 49,- P/MAAND


Virtual office nodig? Amsterdam Desk Company heeft het!

Aan de Keizersgracht 520 in Amsterdam beschikken we over een groot aantal flexwerkplekken en een praktische vergaderruimte. Ideaal om flexibel te werken en om op een professionele wijze uw klanten voor een vergadering of overleg te ontvangen. De vergaderruimte beschikt over een plafond van wel 5 meter hoog en biedt daarnaast een schitterend uitzicht op de gracht. Amsterdam Desk Company biedt u dus een virtueel kantoor met de service en uitstraling van een schitterend bedrijfspand.

De mogelijkheden van een virtual office bij ons in Amsterdam

Amsterdam Desk Company biedt verschillende extra services aan die het u en uw klanten makkelijker maken. We hadden al een tipje van de sluier opgelicht maar u krijgt bij ons een 020-telefoonnummer inclusief beantwoordservice. Verder hebben we een receptie voor de ontvangst van klanten en het beantwoorden van vragen en bieden we een gratis koffie- en theeservice. De wifi internetverbinding is supersnel en u heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een groot presentatiescherm (dat aan te sluiten is op laptop, tablet en telefoon). Wilt u uw klanten wat te eten aanbieden? Bij ons heeft u de mogelijkheid tot het laten verzorgen van een lunch.

Bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van een virtual office in Amsterdam? Of heeft u al interesse om een virtual office bij ons te huren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Direct aanvragen

  HEEFT U VRAGEN?

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Wilt u meer weten over onze virtual office in Amsterdam? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons. Wij reageren doorgaans binnen een uur. Ook is het mogelijk om direct een aanvraag te doen. U ontvangt dan binnen 1 dag een contract dat u tevens kunt gebruiken voor uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

  × Live Chat