Zakelijk vestigingsadres in Amsterdam

Met een zakelijk vestigingsadres in Amsterdam hoeft u niet uw thuisadres aan de Kamer van Koophandel of aan klanten op te geven. Ons virtuele kantoor op een centrale locatie aan de Keizersgracht geldt als KvK erkend registratieadres en beschikt over fijne flexwerkplekken en luxe vergaderruimtes om productief te werken of klanten te ontvangen. Perfect voor wanneer u een nieuwe onderneming bent gestart, nog niet voldoende middelen heeft om een eigen kantoorpand te huren en toch een professionele indruk wilt maken.

 • Vestigingsadres in Amsterdam (ook geschikt als post- of registratieadres)
 • Virtuele kantoor met luxe flexwerkplekken en vergaderruimtes
 • Lokaal 020-telefoonnummer met antwoordservice
 • Receptionist en postscanservice
 • Contract in 1 dag

NU SLECHTS  € 49,- P/MAAND


Waarom kiezen voor een vestigingsadres in Amsterdam?

Wie besluit om een zakelijk postadres te gaan gebruiken, heeft alleen de beschikking over een extra adres om post voor zijn of haar bedrijf te ontvangen. Door te kiezen voor een zakelijk registratieadres bij Amsterdam Desk Company is het mogelijk om dit adres ook op te geven bij de KvK. Het voordeel hierbij is dat u een grote mate van anonimiteit geniet en dat klanten uw privéadres niet heel eenvoudig weten te achterhalen. Maar een vestigingsadres bij Amsterdam Desk Company heeft u nog veel meer te bieden, afhankelijk van welk abonnementspakket u kiest. Als u wilt krijgt u bijvoorbeeld een x aantal uren per maand de beschikking over een eigen flexwerkplek en vergaderruimte in ons statige kantoorpand in het centrum van Amsterdam. Kijk hier voor een duidelijk overzicht van de verschillende abonnementen die wij voor u beschikbaar hebben zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vestigingsadres bij Amsterdam Desk Company? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie.

Direct aanvragen

  HEEFT U VRAGEN?

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Wilt u meer weten over onze virtual office in Amsterdam? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons. Wij reageren doorgaans binnen een uur. Ook is het mogelijk om direct een aanvraag te doen. U ontvangt dan binnen 1 dag een contract dat u tevens kunt gebruiken voor uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

  × Live Chat