Vergaderruimte Amsterdam

Heeft u een vergadering met een belangrijke klant en wilt u graag een professionele indruk maken? Neem contact op met Amsterdam Desk Company. Ons kantoorpand, gelegen aan de Keizersgracht in Amsterdam, is voorzien van een luxe vergaderruimte die u tegen scherpe tarieven kunt huren. U huurt al een vergaderruimte vanaf € 25,- per uur. Onze vergaderlocatie en service is voorzien van diverse voordelen:

  • Luxe vergaderruimte in Amsterdam
  • Toplocatie: gevestigd aan de Keizersgracht
  • Geschikt voor maximaal 12 personen
  • Inclusief receptionist service
  • Wij reageren doorgaans binnen 1 uur op aanvragen
  • Grote presentatiescherm
  • Inclusief koffie en thee service
  • Prachtige uitzicht op de Keizersgracht


Voor meer informatie over ons vergaderruimte in Amsterdam kunt u gerust contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via de onderstaande buttons. Doorgaans reageren we binnen één uur. Ook is het mogelijk om direct een aanvraag in te dienen.

 

Luxe vergaderlocatie op een toplocatie in Amsterdam

Onze vergaderruimte beschikt over hoogwaardige meubels, prachtige kroonluchters, heeft een hoog plafond en biedt ruimte voor maximaal 12 personen. Deze fraaie vergaderruimte bevindt zich in onze luxueus en statig kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het is allemaal onderdeel van ons full-serviceconcept: een virtueel kantoor met de service en uitstraling van een schitterend bedrijfspand. Organiseer uw vergaderingen in onze luxe vergaderruimte en u bent verzekerd van het maken van een professionele indruk.

Vandaag heb ik een vergadering gehad met een belangrijke klant op de vergaderlocatie van Amsterdam Desk Company. De vergaderruimte was van alle faciliteiten en gemakken voorzien. Een groot presentatiescherm, lekkere hapjes en drankjes. En wat een schitterend pand! Bedankt Amsterdam Desk Company voor deze succesvolle dag.

Uw vergadering volledig verzorgd

U en uw klanten worden op professionele wijze ontvangen door onze receptioniste, waarna jullie plaats kunnen nemen in de prachtige vergaderruimte. Bovendien kunt u gebruikmaken van faciliteiten als gratis koffie, thee en supersnelle wifi. Op deze manier kunt u uw klanten op professionele wijze ontvangen en efficiënt werken.

Geef mooie presentaties op onze vergaderlocatie

Wilt u graag mooie presentaties organiseren? Bij Amsterdam Desk Company heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een groot presentatiescherm. Dit scherm is aan te sluiten op uw laptop, tablet en telefoon. Maak de presentatie compleet en laat door ons een heerlijke lunch verzorgen voor u en uw klanten. Kortom: een luxe vergaderruimte die van alle gemakken is voorzien. Het is mogelijk bij Amsterdam Desk Company.

Contact
Amsterdam Desk Company
Keizersgracht 520
1017 EK Amsterdam
020 24 45 264

Openingstijden

Ma: 09:00-17:30
Di: 09:00-17:30
Wo: 09:00-17:30
Do: 09:00-17:30
Vr: 09:00-17:30
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Tarieven vergaderruimte huren

Mooie, luxe vergaderruimte huren. Wilt u gebruikmaken van onze moderne vergaderruimte in Amsterdam? Onze vergaderruimte is geschikt voor maximaal 12 personen.

Tijd Prijs
Vergaderruimte huren per uur € 25,- ex. btw
Vergaderruimte huren per dag € 159,- ex. btw

Virtueel kantoor in Amsterdam

Wist u dat het bij Amsterdam Desk Company ook mogelijk is om gebruik te maken van een luxe kantoorruimte in Amsterdam? Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld voornamelijk vanuit huis werkt en toch een professionele indruk wilt maken op uw klanten. Of wanneer u een startende ondernemer bent en nog niet beschikt over voldoende middelen om een kantoorruimte te huren. Met ons representatieve kantoorpand, gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam, bieden we uiteenlopende mogelijkheden, zoals het huren van een flexplek. Hierbij kunt u genieten van verschillende voordelen, zoals een eigen 020-telefoonummer en zakelijke postservice. Zo is het mogelijk om diverse pakketten bij ons af te nemen tegen scherpe tarieven.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over het huren van onze luxe vergaderruimte of onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande button. Ook is het mogelijk om direct een aanvraag in te dienen of een rondleiding te plannen zodat u de vergaderlocatie en kantoorpand eerst kan bekijken. Wij reageren doorgaans binnen één uur op uw aanvraag.

HEEFT U VRAGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over onze virtual office in Amsterdam? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons. Wij reageren doorgaans binnen een uur. Ook is het mogelijk om direct een aanvraag te doen. U ontvangt dan binnen 1 dag een contract dat u tevens kunt gebruiken voor uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

× Live Chat