VIRTUEEL KANTOOR IN AMSTERDAM

Maak nu een professionele indruk bij uw klanten én verlaag uw kosten met een virtueel kantoor in Amsterdam! Onze virtuele kantoorruimte aan de Keizersgracht is een goedkoop alternatief voor het huren van een eigen kantoor. U maakt er gewoon gebruik van fijne flexwerkplekken en luxe vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden. Inclusief snel internet en gratis koffie of thee.

 • Virtueel kantoor huren in Amsterdam centrum
 • Ook geschikt als post- of registratieadres
 • Comfortabele werkplekken en vergaderruimtes
 • Lokaal 020-telefoonnummer met antwoordservice
 • Dagelijks scannen en doorsturen van poststukken

NU SLECHTS € 49,- P/MAAND


Virtuele kantoorruimte huren bij Amsterdam Desk Company

De meeste mensen willen als zij een bedrijf hebben of net begonnen zijn hun thuisadres als zakelijk adres niet opgeven aan de Kamer van Koophandel of aan klanten. Allereerst komt dat niet zo professioneel over maar het probleem is ook vaak dat postontvangsten van zowel zakelijk als privé dan door elkaar gaan lopen. Met een virtueel kantoor in Amsterdam zorgt u voor een grote mate van anonimiteit en is het voor uw klanten niet makkelijk om uw privéadres te achterhalen. Bij Amsterdam Desk Company krijgt u bovendien een aantal uren per maand een eigen flexwerkplek en vergaderruimte in ons statige kantoorpand in het centrum van Amsterdam.

Bent u geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden of heeft u behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan contact op met Amsterdam Desk Company om de opties te bespreken voor uw situatie.

Direct aanvragen

  HEEFT U VRAGEN?

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Wilt u meer weten over onze virtual office in Amsterdam? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons. Wij reageren doorgaans binnen een uur. Ook is het mogelijk om direct een aanvraag te doen. U ontvangt dan binnen 1 dag een contract dat u tevens kunt gebruiken voor uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

  × Live Chat